Image Not Found

Továbbra is népszerű az Office Garden I

2019. március 25., hétfő 12:33
Ismét közel 100%-os kihasználtsággal üzemel az Office Garden I. A Robertson Hungary által kizárólagosan képviselt ’A’ kategóriás irodaház iránt nagy az érdeklődés. 2018-ban közel 4 600 m2-en történt tranzakció az irodaházban, aminek köszönhetően mindössze egy kisebb földszinti iroda maradt üresen az Office Garden I-ben.
 
Az Office Garden I irodaház, a 85 000 négyzetméteresre tervezett Office Garden Irodapark első fázisaként épült 2008. Az irodapark és az Office Garden I népszerűsége töretlen. Az irodaparkban jelenleg szinte lehetetlen szabad irodát találni. Az elmúlt évben közel 4 600 m2-en történt tranzakció az Office Garden I-ben, több bérlő meghosszabbította szerződését, valamint számos új bérlő költözött be az irodaházba. Az irodapark legnagyobb nemzetközi bérlője az Office Garden I-ben is jelentős területeket vett bérbe, így az épület kihasználtsága újra megközelítette a 100%-ot.

Az Office Garden I tulajdonosa, az LFPI csoport, akit a magyar piacon a bécsi székhelyű FLE GmbH képvisel, kiemelt figyelmet fordít a bérlők elégedettségére és az épület attraktív megjelenésének megőrzésére. A tavalyi év folyamán az épület egyik recepciója teljes átalakításon esett át és új arculatot kapott. A munkálatok idén is folytatódnak a 2-es számú recepció megújításával.

Az Office Garden I irodaház az XI. kerület egyik leggyorsabb fejlődő részén Újbudán helyezkedik el, az Szerémi út és Hengermalom út által határolt tömbben. Az öt ütemre tervezett irodapark első fázisát 2008-ban adta át a fejlesztő.  A Robertson Hungary az épület átadása óta dolgozik az irodaház bérbeadásán és számos nemzetközi és magyar vállalatnak segített, hogy otthonra találjon az épületben. Nemcsak az irodapark, de a kerület is keresett a bérlők körében. 2018-ban a teljes nettó kereslet 15%-a Dél-Budán realizálódott, de a szerződéshosszabbítások aránya is jelentős. A dél-budai alpiac nemcsak a tudásközpontok közelségét kereső cégek számára vonzó, hanem olyan vállalkozások számára is, akik jól megközelíthető, de egyben emberléptékű környezetet keresnek.

„A barnamezős beruházásként indult Office Garden irodapark mára kedvelt és keresett irodalokáció lett. Az elmúlt tíz évben sokat fejlődött az irodapark megközelíthetősége, és a környéken elérhető szolgáltatások mennyisége és minősége. A 4-es metró átadása fontos mérföldkő volt a kerület életében. Az 1-es villamos vonala még idén elérheti a Kelenföldi Pályaudvart, ami még szervesebben fogja bekapcsolni az agglomerációt a kerület vérkeringésébe”. - mondta el Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.