Image Not Found

Rekord rövid idő alatt újra bérlőre talált a South Buda Business Park

2019. október 11., péntek 12:56

Rekord rövid idő alatt új bérlőre talált a South Buda Business Park. A XI. kerületi irodaházból 2018. év végén költözött ki a ház legnagyobb bérlője, jelentős nagyságú kihasználatlan területet hagyva maga után. Az irodaház képviseletével megbízott Robertson Hungary alig fél év alatt újra bérbe adta a prominens lokációban elhelyezkedő irodaház szabad területeit. Az épület új nagybérlője a thyssenkrupp Components, a cég az elkövetkező időszak folyamán ide helyezi teljes budapesti operációját, és több mint 16.000 m2-en fogja folytatni tevékenységét. 

A Budafoki út és Hengermalom út kereszteződésében elhelyezkedő South Buda Business Park korábbi bérlője, a Magyar Telekom 2018. év végén költözött át új székházába a város pesti oldalára, aminek eredményeként a dél-budai irodapiacon drasztikusan megnövekedett a kihasználatlanság több irodaépületben is. A Robertson Hungary a bérbeadó képviseletében azonnal nekilátott a bérbeadási stratégia kidolgozásának és a lehetséges bérlők felkutatásának. A South Buda Business Park rendelkezik a modern irodaházak minden műszaki előnyével, jó elhelyezkedése mellett pedig legfontosabb versenyelőnye, hogy nagy egybefüggő, székház jellegű irodaterületet kínált szinte azonnali elérhetőséggel.

„Fontos volt számunkra, hogy a megüresedett területek minél hamarabb hasznosításra kerüljenek, így örülünk neki, hogy a folyamat gyorsan, hatékonyan zárult és egy megbízható, stabil hátterű nemzetközi céget üdvözölhetünk a bérlőink között.” - mondta el a South Buda Business Park tulajdonosa. 

A Robertson Hungary a piacra visszavezetés minden lépésében támogatta az irodaház tulajdonosát. Aktív kampányaink segítségével több bérlőjelölt is a látóterünkbe került. A folyamat hamar lezárult, hiszen a South Buda Business Park tulajdonosa már 2019. júliusában új bérlővel írhatott alá hosszútávú szerződést. „Rendkívül feszített tempójú, de eredményes munka áll mögöttünk, aminek eredményeként sikerült megbízónk számára a legmegfelelőbb bérlőt megtalálni. Mind a két fél számára előnyös szerződéssel zártuk a tárgyalás-sorozatokat. A South Buda Business Park egy jónevű, nemzetközi vállalatot üdvözölhet bérlői között, míg a thyssenkrupp Components modern székházba költöztetheti budapesti operációját. A tranzakció méretéhez képest rekord rövid idő alatt sikerült a szerződéstárgyalásokat levezényelni, ami példaértékű a mai piaci viszonyok között.” - összegezte Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.