Image Not Found

Tranzakciós ügyletek

A Robertson Hungary elkötelezett csapata, az ingatlanpiac különböző területein nyújt szakértő segítséget befektetők, fejlesztők, és bérlők számára a legmegfelelőbb helyszín vagy ingatlan megtalálásában.

A Robertson Hungary tranzakciós szolgáltatásai:

  • Megfelelő ingatlan és helyszín megtalálása
  • Relokációs tervek kidolgozása
  • Teljes portfolió vagy a portfolió egyes elemeinek eladása
  • Portfolió költséghatékony racionalizálása   
  • Új befektetési lehetőségek felkutatása 

Bérbeadó ügynökség

A Robertson Hungary szakértő segítségével az ingatlantulajdonosok számára lehetővé válik, hogy a legjobb feltételekkel növeljék épületeik bérbeadottságát. Tapasztalt, szakképzett tanácsadóink a leghatékonyabb bérbeadási stratégiát készítik el mindegyik általunk képviselt ingatlanhoz. A lehetséges bérlőket célzó promóciók, illetve a bérlőmegtartó kampányok elősegítik a bérlői bizalom megerősítését.

Bérlőképviselet

A Robertson Hungary hatékony bérlőképviseletet nyújt a kereskedelmi ingatlanpiac teljes spektrumában, beleértve az irodai és a kiskereskedelmi helyiségeket is. A Robertson Hungary bérlőképviselő szakemberei a helyi tudást globális elérhetőséggel kombinálják. Ismerik a rendelkezésre álló helyszíneket, a kínált feltételeket, az aktív szereplőket és a piaci trendeket. Tisztában vannak bármilyen méretű tranzakció, ingatlantípus és piac esetén a tárgyalási taktikákkal és a bérlési struktúrákkal, ismerik az ügyfél üzleti tevékenységét és azt, hogy a nyereségesség érdekében miképpen tartsák alacsonyan az elhelyezési költségeket.

 Tőkepiacok 

A Robertson Hungary tőkepiaci csoportja az értékesítésre, beszerzésre és a tőkésítésre koncentrál. A csoport kiterjedt kapcsolati hálózata a piacot megelőzve tárja fel az ingatlanvásárlási és eladási lehetőségeket. A Robertson Hungary összehozza a megfelelő befektetést a megfelelő vevővel a legoptimálisabb értéken.