News / Vörös Ottó tölti be januártól a Robertson Property Management Zrt. vezérigazgató-helyettesi posztját

Vörös Ottó tölti be januártól a Robertson Property Management Zrt. vezérigazgató-helyettesi posztját

2023.01.17.

Vörös Ottó tölti be januártól a Robertson Property Management Zrt. vezérigazgató-helyettesi posztját

Az 1992 óta működő, ingatlankezeléssel foglalkozó vállalat új vezérigazgató-helyettesi pozícióját 2023 januárjától Vörös Ottó tölti be. Feladata a Robertson Property Management üzletágának vezetése lesz, a cég által nyújtott szolgáltatások színvonalának további emelése mellett.

A közgazdász végzettségű szakember pályafutását a Nokia helsinki, illetve koppenhágai központjában kezdte meg, ahol több mint tíz évet töltött Business Partnering pozíciókban. Ezt követően a G4S Közép-, Kelet- és Észak Európa regionális pénzügyi igazgatója volt, majd az Immofinanz Country Manager-eként folytatta a karrierjét. 2016 óta dolgozik az ingatlanszakmában, elsősorban a tulajdonosi oldalon. Ezen idő alatt tapasztalatot szerzett mind az in-house, mind a kiszervezett ingatlankezelés területén.

„Csaknem hét évig dolgoztam a tulajdonosi oldalon, és ezalatt ráláttam arra, hogy egy ügyfélnek milyen elvárásai vannak egy PM szolgáltató részéről.  Az elsődleges célom tehát az, hogy ezt a fajta tulajdonosi gondolkodást, valamint ügyfélközpontú szemléletet a Robertsonnál tovább emelhessem. A csapattal már volt szerencsém együtt dolgozni korábban, és szeretném őket is ezen logika mentén vezetni, valamint a meglévő partnereinket még magasabb szinten kiszolgálni. Emellett nem titkolt szándékom új ügyfeleket szerezni és a Robertson piaci részesedését növelni, a technológia nyújtotta lehetőségek minél szélesebb körű kihasználásával.” – mondta Vörös Ottó, a Robertson Property Management vezérigazgató-helyettese.

Ottó egy tapasztalt szakember, aki új lendületet, szemléletet hozhat a csapatba. A jelenlétével szeretnénk megerősíteni piaci pozíciónkat, valamint megvalósítani stratégiai céljainkat. 2013 óta vagyunk a BNP Paribas Real Estate nemzetközi hálózatának tagjai, amelyet a jövőben is szeretnénk fenntartani, szorosabbra fűzni, és kamatoztatni a két fél közötti szinergiákat – Ottónak ebben is kiemelt szerepe lesz.” – összegezte Tilki Róbert, a Robertson Property Management vezérigazgatója.

„Úgy gondolom, az ingatlankezelés jelentősége és felelőssége a jövőben általánosságban növekedni fog. Jelenleg számos kihívás előtt áll ez a terület, amely felértékeli a PM szerepét mind a bérlők, mind a tulajdonosok esetében. Az előbbi szempontjából az energiahatékonyság, a költségoptimalizálás és a home office miatt van szükség arra, hogy tanácsadóként jelen legyünk, míg az utóbbi tekintetében javaslatokat kell tennünk bizonyos problémákra, új megoldások bevezetésére, az ESG elvek implementálásra. Egyfajta hídként működünk a bérlők és a tulajdonosok között. Az igények változnak és az elvárások növekszenek, amelyet a folyamatos fejlődéssel, innovációval, a szolgáltatások még magasabb szintre emelésével lehet megvalósítani.” tette hozzá Ottó.

2023.01.17.
Did you like the article? Share it!

Confidentiality

The information within this introduction is confidential. The information cannot be fully or partly reproduced, used or passed to anyone without the prior written approval of Robertson Hungary Kft. Neither this brochure, nor any of the details contained herein constitute part of a formal offer and all data should be considered for purposes of information only. Robertson Hungary is not responsible for any loss, material or otherwise, resulting from use of this information.

Prices do not include VAT!